Geen alerts.

Etos

Bekijk alle Etos aanbiedingen >

Onze Etos aan de Westergracht in Haarlem

Het is onze passie om alle vrouwen, mannen en hun gezin in Haarlem en omstreken te helpen om lekker in hun vel te zitten. Daarom staan we met een team van gediplomeerde drogisten, iedere dag voor je klaar om je te helpen met deskundig advies. We hebben een uitgebreid assortiment van Beauty-, Verzorgings-, Gezondheids- en Babyartikelen. En met onze ruime openingstijden, kun je van 's ochtends vroeg tot s' avonds laat bij ons terecht, 7 dagen per week! De winkel is makkelijk bereikbaar en heeft en uitgebreid parkeerterrein waar je als klant 2 uur gratis kunt parkeren tijdens je bezoek aan onze winkel(s).

Etos "pick-up in store"

Als je graag zelf online je keuze voor een product wil maken, kan dat natuurlijk ook. Je kunt dan kiezen voor de optie "pick-up in store". Wij leggen het product dan voor je apart en je kunt het komen ophalen en afrekenen op het moment dat het jou uitkomt, bijvoorbeeld bij het doen van je boodschappen. Super handig en gemakkelijk, mede door de ruime openingstijden en de goede bereikbaarheid van onze winkel(s).

Etos & Apotheek

(een samenwerking van Etos met de Thuisapotheek)

We zijn niet alleen je adres voor beauty, verzorging, gezondheid en baby, want ook voor je medicijnen op doktersrecept kun je tegenwoordig bij ons terecht! Of je ze nu heel soms nodig hebt ,of elke dag, je kunt ze eenvoudig (digitaal) bestellen in de Etos+ app en bij ons ophalen in de winkel. Super makkelijk, veilig en betrouwbaar; zo kun in de app eenvoudig het opvragen van herhaalrecepten instellen. Thuisapotheek regelt de declaraties bij je zorgverzekeraar, dus ook op dat gebied word je ontzorgd.

Etos locatie

Ons Etos team

Etos Westergracht | Haarlem

Onder leiding van Pascalle en Jessica, zetten wij als drogisterij team ons in om je een vakbekwaam advies te geven.

Pascalle: "Klanten waarderen het enorm dat we de tijd voor hen nemen, en niets maakt me trotser dan een klant blij onze winkel te zien verlaten omdat we de perfecte oplossing hebben kunnen bieden."

Winkel informatie >
Openingstijden

Wij zijn open op maandag t.m. zaterdag van 08:00 - 22:00 uur en op zondag van 08:00 tot 20:00 uur.