Geen alerts.

Welkom bij Vos Supermarkten!

Vos Supermarkten bestaat uit 5 Albert Heijn supermarkten, 4 Gall&Gall slijterijen en 1 Etos drogisterij. Alle winkels zijn gevestigd in de regio Haarlem en Zaanstad.

Albert Heijn Vos
De eerste 2 winkels van familie Vos; de Zijlweg in Haarlem in het oude pand van Simon de Wit en aan het Zuideinde in Koog a/d Zaan

Onze historie

Bij Peter en Masha Vos, Paul en Natasja Vos zat kruidenieren in het bloed. Vader Jan Vos was jaren lang werkzaam als Supermarkt Manager in de regio Haarlem en Opa de Vos ging 100 jaar geleden al met zijn Groente & Fruitkar langs de deuren. “We hebben Vos Supermarkten in 1999 opgericht toen we de kans kregen om als Franchisenemer een supermarkt onder de vlag van Albert Heijn te openen. In de afgelopen jaren hebben we het bedrijf kunnen uitbouwen tot de omvang die het nu heeft."

Wat wij belangrijk vinden

Je wil lekker eten, het liefst ook vers, gezond, gevarieerd en makkelijk. En natuurlijk zonder te veel te betalen. Het leven is namelijk al duur genoeg. Onze ambitie is om je hierbij alle ingrediënten voor een beter leven te bieden. Wij willen je helpen bij de dagelijkse keuzes. Zo maken we bij Vos Supermarkten boodschappen doen voor jou makkelijker, gezonder, lekkerder én betaalbaar. Iedere dag. Voor jou doen wij een stapje extra, zodat jij als klant, na het doen van je boodschappen, onze winkel weer met een blij gevoel verlaat.

"Ondernemen met passie voor jou als klant, dát is het lekkere van Albert Heijn Vos!"

Als Vos Supermarkten zien wij voor onszelf een rol weggelegd midden in de samenleving van Haarlem en Zaanstad, die verder gaat dan "de plek om je boodschappen te doen". Als supermarkt vinden we het belangrijk dat iedereen zo gezond mogelijk kan leven en we zetten ons in om iedereen mee te kunnen laten doen in de buurt. Ook willen we verspilling tegengaan en zijn we zorgzaam voor mens, dier en milieu. We hebben ten slotte maar één planeet. Wil je meer weten over wat wij belangrijk vinden, lees dan ook "Gezond, Bewust en Samen met AH Vos".

"Ook willen we verspilling tegengaan en zijn we zorgzaam voor mens, dier en milieu."
Albert Heijn Vos

Onze medewerkers maken het verschil

Boodschappen doen, staat niet bij iedereen bovenaan het lijstje van favoriete bezigheden. Onze medewerkers staan elke dag voor je klaar, zodat je bij ons je boodschappen op een prettige en veilige manier kunt doen. Met onze passie voor lekker eten en drinken willen we jou een vertrouwde plek voor je dagelijkse boodschappen bieden. Met de toewijding en vakmanschap van onze mensen bieden we je inspiratie en helpen we je om keuzes te maken, bijvoorbeeld door mee te lopen om een artikel aan te wijzen, je te adviseren over onze producten of een lekker idee voor het avondeten te geven.

We besteden veel aandacht aan het onze medewerkers, want zij vormen immers het kloppend hart van onze organisatie. Een helder en motiverend personeelsbeleid, waarin mensen hun talenten kunnen ontplooien, vinden we heel belangrijk. Met coaching, begeleiding en onze interne opleidingsprogramma’s, zorgen we ervoor dat iedereen zich kan ontwikkelen. Dit zorgt voor een plezierige werkomgeving, waarin medewerkers voor jou als klant het verschil kunnen maken. Wil je meer weten over "Werken bij Vos", klik dan hier.

Wat vinden wij belangrijk?

Afbeeldingen

No items found.