Geen alerts.

Kom jij ons team versterken?

In onze winkels doen we er alles aan om het dagelijks leven van klanten zo gemakkelijk en plezierig mogelijk te maken voor een lekker en gezond leven. Of ze nu een snelle maaltijd voor drukke dagen zoeken of een feestmaal voor een bijzondere gelegenheid, wij bieden onze klanten de inspiratie en oplossingen door onze ruime keuze en door jou inzet en vakmanschap.

Als Vos Supermarkten zoeken we kansen, houden we van aanpakken en maken we graag lol samen. Om in de ogen van onze klanten onderscheidend te zijn en te blijven, besteden wij veel aandacht aan onze 700 medewerkers, het kloppend hart van onze organisatie. Met een helder en motiverend personeelsbeleid, waarin jij je talenten kunt ontplooien, zorgen we ervoor dat je elke keer met plezier naar je werk komt.

Zoek je een (bij)baan?
Dat kan bij Albert Heijn Vos!

We zijn altijd op zoek naar mensen die energie in hun werk willen stoppen en graag een stapje extra zetten voor de klant. We bieden je een mooi salaris en een leuk team om mee te werken. Na een kort introductie programma ga je aan de slag en begeleiden wij je bij de uitvoering van je werk.

Wil je een carrière binnen
Albert Heijn Vos?

Het gebeurt bij ons regelmatig dat je van een bijbaan doorgroeit naar een carrière bij Albert Heijn Vos. We zijn er trots op als we onze leidinggevende posities kunnen invullen met mensen die zich binnen Vos hebben kunnen ontwikkelen. Ook de familie Vos is ooit op de winkelvloer begonnen. Met onze coaching, begeleiding en opleidingsprogramma's, stimuleren we je om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen, dus neem je toekomst in eigen hand en grijp de doorgroei mogelijkheden die wij je bieden.

Kijk onder de actuele, beschikbare vacatures voor een baan die bij jou past, of stuur een (open) sollicitatie naar personeelszaken@vossupermarkten.nl.

Beschikbare vacatures

Wat vinden wij belangrijk?