Geen alerts.
24
May
2022

Albert Heijn Vos trotse sponsor van Alliance '22

Als Albert Heijn Vos zijn wij blij ons de komende 5 jaar de trotse hoofdsponsor van Alliance ’22 te mogen noemen. Een voetbalvereniging met het hart op de goede plek! 

Bij Peter en Masha Vos, Paul en Natasja Vos zat kruidenieren in het bloed. “Nadat onze opa en vader ons voorgingen, hebben we Vos Supermarkten in 1999 opgericht toen we de kans kregen om als Franchisenemer een supermarkt onder de vlag van Albert Heijn te openen. In de afgelopen jaren hebben we het bedrijf kunnen uitbouwen tot de omvang die het nu heeft met 4 Albert Heijn supermarkten in Haarlem en 1 in Koog aan de Zaan."

Masha Vos, Algemeen Directeur van Vos: “Ook wij willen net iets méér zijn dan alleen de vertrouwde plek waar je je boodschappen doet. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zo gezond mogelijk kan leven. We helpen je daarom graag bij de dagelijkse keuzes om vers, gezond en lekker eten en drinken makkelijk in huis te halen. En omdat we tenslotte maar 1 planeet hebben, doen we er alles aan om voedselverspilling tegen te gaan.” Voor jou doen wij een stapje extra, zodat jij als klant van AH Vos, na het doen van je boodschappen, onze winkel weer met een blij gevoel verlaat. Onze medewerkers maken daarbij het verschil. 

Ook sporten speelt een sleutelrol bij een gezonde leefstijl. We weten allemaal dat, naast gezond eten en drinken, voldoende bewegen van belang is om gezond en fit te blijven. We werken daarom sinds jaren samen met lokale partners, want samen sporten verbindt. Masha Vos: “Bij verschillende lokale goede doel-initiatieven in de afgelopen jaren, trokken we als AH Vos al samen op met Alliance, want wij zetten ons graag in om iedereen mee te laten doen in de buurt. Het was daarom tijd om onze samenwerking verder uit te bouwen. Samen gaan we ons inzetten om een klein beetje “het verschil” te maken en samen te genieten van de sportieve prestaties van alle Alliance ’22 teams.”

Wil je meer weten over wat wij als Albert Heijn Vos belangrijk vinden, lees dan op de website van ah-vos ook "Gezond, Bewust en Samen met AH Vos".


Geen afbeeldingen bij dit bericht