Geen alerts.
21
May
2021

De lekkerste Albert Heijn van Haarlem komt naar de Schipholweg

In opdracht van de familie Vos is bouwbedrijf Akor eind april 2021 aan de Schipholweg begonnen met de voorbereiding voor de bouw van een nieuwe Albert Heijn. De familie Vos is in Haarlem onder andere bekend van de Albert Heijn Vos vestigingen aan de Westergracht, Spoorwegstraat en Drossestraat. De vestiging aan de Schipholweg wordt dus de 4e Albert Heijn Vos van Haarlem. De supermarkt komt op de plek te staan waar voorheen autodealer Kimman was gevestigd. 

Paul Vos: “Het is een lang gekoesterde droom van ons om een “extra large” Albert Heijn te openen in de buurt waar Peter en ik als kind zijn opgegroeid. We verwachten de klanten vanaf begin 2022 te kunnen ontvangen in onze volledig nieuwe supermarkt. Op het dak van de supermarkt komt een ruime parkeergelegenheid, zodat klanten zowel lopend, met de fiets, als met de auto makkelijk hun boodschappen bij ons kunnen doen.”

Masha Vos: “Met onze passie voor eten en drinken, staan onze Albert Heijn supermarkten bekend om hun verleidelijke en ruime assortiment, dat is afgestemd op de behoefte van onze klanten. We geven daarbij extra aandacht aan versproducten. Ook zullen onze klanten hier de kans krijgen om zogenaamde Haarlemse Pareltjes bij ons te kopen, zoals Jopen bier en Marcel’s Greensoap. Zo bieden we onze klanten, naast het enorme Albert Heijn assortiment, ook een ruime keuze in producten van lokale merken. Samen versterken we daarmee de Haarlemse trots en zorgen we ervoor dat de klanten staks aan de Schipholweg worden verleid in onze een extra large Albert Heijn.”

Heeft u vragen?

Indien u vragen heeft over de bouwwerkzaamheden, dan verzoeken wij u deze via de e-mail te laten weten aan info@akor.nl. Overige vragen kunt u richten aan info@vossupermarkten.nl. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een antwoord op uw vraag.

Geen afbeeldingen bij dit bericht