Geen alerts.
29
September
2021

Hartenwens bij AH Vos Westergracht

Na het enorme succes van Hartenwens begin dit jaar, is “het Hart” eind september en begin oktober weer terug in de passage van Albert Heijn Vos aan de Westergracht in Haarlem. Deze keer staat Hartenwens in het kader van “de week tegen eenzaamheid”. 

Hoe werkt het?

Als je de passage van Albert Heijn Vos aan de Westergracht (in Haarlem) binnenloopt, word je verwelkomd door een enorm spandoek en een levensgroot hart. Op dit hart kun je je Hartenwens achterlaten door die wens op een kaartje te schrijven. Voorbeelden van wensen zijn: samen koffie drinken, een wandeling maken of kan iemand boodschappen voor me doen? Misschien wil je graag samen met iemand knutselen, heb je een klusje in huis dat niet zelf op kunt lossen of wil je graag op bezoek bij familie, maar heb je begeleiding of vervoer nodig. Heb je een (haalbare ☺) wens, je kunt deze op het levensgrote hart achterlaten. BUUV koppelt je dan aan een vrijwilliger, die zich inzet om de hartenwens in vervulling te laten gaan.

We zoeken ook vrijwilligers die zich willen inzetten om hartenwensen in vervulling te laten gaan. Ook daarvoor kan men een kaartje op het levensgrote hart prikken.

Renier Thoen van Albert Heijn Vos:

“Juist in deze bizarre tijden willen we, met de Hartenwens-actie, mensen in de buurt verbinden en ons inzetten tegen eenzaamheid."

"Want, laten we eerlijk zijn, we kunnen allemaal wel een portie positieve energie gebruiken. Ook hebben we bij de emballage automaten van onze 3 Haarlemse AH’s statiegeldbonnetjes ingezameld om de vervulling van de hartenwensen mogelijk te maken. Zo wordt dit een actie Voor de buurt, dóór de buurt."

Onder het mom 'Wie wil jij blij maken?' kun je in de week van 27 september tot 3 oktober niet alleen je Hartenwens achterlaten op het Hart in de Passage, maar ook een 2e bosje luxe rozen gratis meenemen. Daarmee kun je iemand die je een warm hart toedraagt, blij maken onder het mom van 'en wie maak jij daar blij mee?'

Hartenwens is een initiatief van BUUV, Albert Heijn Vos, de 1zaamste podcast en Stichting Nabestaandenzorg.


Geen afbeeldingen bij dit bericht